Jihočeské Jerky jsou plné energie i skvělé chuti

Jerky se v jižních Čechách vyrábí už od roku 2011.  Majitelé firmy jihočeské Jerky se inspirovali v zahraničí, kde se v té době prodávalo prakticky na každém rohu. Protože jerky zapadá do konceptu zdravějšího životního stylu, jako svačinka plná energie při turistice nebo fitness výživa, který je zakladatelům firmy blízký, padla volba právě na něj.

A proč jihočeské Jerky? Suroviny pochází totiž pouze od lokálních rodinných firem, farmářů a místních dodavatelů. Veškerá výroba probíhá v Mostkách u Kaplice a celý proces je ruční – od přípravy surovin, krájení, vážení, balení až po následnou výstupní kontrolou kvality. Vše v rodinné firmě o pár zaměstnancích, která za své jerky získala mnoho regionálních ocenění.

A jaké sušené maso si můžete vybrat? V nabídce jihočeského Jerky najdete krůtí, zvěřinové s pepřem, hovězí s teriaky, s bylinkami nebo ve verzi natur. Všechna jsou bez přidaných barviv, konzervantů, lepku nebo glutamátu. Jihočeské Jerky si můžete zakoupit spolu s dalším nákupem na Košík.cz.